Εγκατάσταση και Σύνδεση Μπόιλερ

//Εγκατάσταση και Σύνδεση Μπόιλερ

Σε αντίθεση με τον “παραδοσιακό” θερμοσίφωνα, ένα ηλεκτρικό μπόιλερ (boiler) δεν ζεσταίνει απλά το νερό, αλλά το διατηρεί και στην κατάλληλη θερμοκρασία, ακόμα και όταν δεν δουλεύει ο καυστήρας του. Με την εγκατάσταση ενός μπόιλερ στο σπίτι σας έχετε πολλά οφέλη. Πρώτα και κύρια, εξοικονομείτε χρήματα, αφού το νερό παραμένει ζεστό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν χρειάζεται να το ζεσταίνετε ξανά και ξανά. Επίσης, βοηθάτε το περιβάλλον, αφού καίτε λιγότερο ηλεκτρικό ρεύμα σε σχέση με το θερμοσίφωνα. Και φυσικά έχετε τη μεγάλη ξεγνοιασιά του ζεστού νερού για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Με την τοποθέτηση ενός μπόιλερ στο σπίτι σας είναι πολύ πιο δύσκολο να μείνετε στα… κρύα του λουτρού.

 

Τι πρέπει να προσέξετε κατά τη σύνδεση ενός μπόιλερ

Όπως με κάθε καινούργια συσκευή που αγοράζετε για το χώρο σας, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε το νέο σας μπόιλερ. Καταρχάς, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το μέγεθος. Η εγκατάσταση ενός μπόιλερ 60 λίτρων, λόγου χάρη, δεν φτάνει καθόλου για τις ανάγκες μίας τετραμελούς οικογένειας. Από την άλλη, η τοποθέτηση ενός μπόιλερ 1000 λίτρων για τις ανάγκες ενός ή δύο μόνο διαμερισμάτων είναι απίστευτη σπατάλη χρημάτων. Σημαντικό ρόλο στην απόσβεση του μπόιλερ θα παίξει και το σημείο τοποθέτησης. Τα περισσότερα μπόιλερ στην αγορά είναι ατομικά παταριού, επιδαπέδια ή επιτοίχια.Υπάρχουν, όμως, και κάποια μπόιλερ πολύ μεγάλης χωρητικότητας, που προορίζονται για τα λεβητοστάσια ή τα υπόγεια των πολυκατοικιών.

 

Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 Ώρες μπορεί να αναλάβει άμεσα και υπεύθυνα την επιλογή και την εγκατάσταση του ιδανικού μπόιλερ για εσάς. Με μία κλήση στο 2311 251691 ή στο 6983 739565 θα ελέγξουμε την καταλληλότητα του χώρου εγκατάστασης, την αγορά του δοχείου και την τοποθέτηση των κατάλληλων εξαρτημάτων (π.χ. αυτόματα εξαεριστικά, βαλβίδες ασφαλείας, κυκλοφορητές νερού).

Καλέστε μας