Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

/Υδραυλικές Εγκαταστάσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Δεσμευόμαστε για την άριστη εξυπηρέτησή σας!

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι το άλφα και το ωμέγα για την εξασφάλιση ποιότητας ζωής στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Γι’ αυτό και πρέπει η τοποθέτησή τους να γίνει βήμα-βήμα, με οργανωμένο σχέδιο. Στην εταιρεία Υδραυλικός 24 ώρες, στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την υδραυλική εγκατάσταση του σπιτιού ή του μπάνιου σας. Επίσης, μπορούμε να κάνουμε υδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης στο νέο σας εξοχικό ή το γραφείο σας, αν δεν διαθέτουν. Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι η ορθή λειτουργία των υδραυλικών εγκαταστάσεων ενός κτιρίου. Εργαζόμαστε με συνέπεια και επαγγελματισμό, ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα μας!

Εκπόνηση μελέτης.

Σε πρώτη φάση επισκεπτόμαστε το χώρο σας και σημειώνουμε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Κατόπιν, το συνεργείο μας φτιάχνει μία αναλυτική μελέτη, που περιλαμβάνει λεπτομερές σχέδιο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, χρονοδιάγραμμα, λίστα υλικών-εξοπλισμού και συνολικό κόστος. Αν μας το ζητήσετε, μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές εναλλακτικές προτάσεις, για να επιλέξετε αυτή που σας κάνει καλύτερα.

Εγκατάσταση σωλήνων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας (π.χ. πολυστρωματικούς σωλήνες, συνδέσμους με μεγάλη στεγανότητα). Μετά την εγκατάσταση, πραγματοποιούμε δοκιμές της αντοχής αυτών των υλικών με ειδική πρέσα νερού.

Εγκατάσταση θέρμανσης.

Πραγματοποιούμε τις απαραίτητες υδραυλικές εγκαταστάσεις για να έχετε ζέστη στο χώρο σας, όλο το χειμώνα. Στήνουμε και ρυθμίζουμε το λέβητα καυσίμου στο υπόγειο ή το μπαλκόνι σας, φτιάχνουμε τις αναμονές για τα σώματα καλοριφέρ στο εσωτερικό του χώρου και συνδέουμε τον πίνακα αυτονομίας. Αν επιθυμείτε, σας παρέχουμε συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου λέβητα ή σώματος καλοριφέρ.

Καλέστε μας 24/7 στο 2311 251691 ή στο 6983 739565 για να κανονίσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας!

Καλέστε μας