Ανακαίνιση Μπάνιου

/Ανακαίνιση Μπάνιου
Ποιότητα, Αισθητική & Λειτουργικότητα

Δίνουμε νέα μορφή στο μπάνιο σας!

Η ανακαίνιση μπάνιου, συχνά, δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Οι παμπάλαιες υδραυλικές εγκαταστάσεις που έχουν γίνει με άλλες προδιαγραφές και διαφορετικά υλικά μπορεί να κρύβουν κινδύνους για την υγεία μας! Παράλληλα, η έλλειψη σωστού σχεδιασμού στο χώρο του μπάνιου μας μπορεί να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας.

Στην εταιρεία Υδραυλικός 24 ώρες διαθέτουμε πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στις ανακαινίσεις μπάνιου και έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες επιτυχημένες παρεμβάσεις σε κατοικίες, γραφεία και καταστήματα. Η ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη ποτέ δεν ήταν ευκολότερη υπόθεση!

Ποιες είναι οι υπηρεσίες ανακαίνισης μπάνιου που προσφέρουμε:

Εγκατάσταση μπανιέρας/ντουζιέρας: Το συνεργείο μας μετρά τις διαστάσεις του χώρου σας, αγοράζει τον απαραίτητο εξοπλισμό (π.χ. πόρτες ντουζιέρας, σωληνώσεις) και χτίζει μία νέα μπανιέρα ή ντουζιέρα στη θέση της παλιάς.

Τοποθέτηση νέας λεκάνης τουαλέτας: Ξηλώνουμε την παλιά λεκάνη τουαλέτας και τοποθετούμε αυτήν που θα επιλέξετε εσείς. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση λεκάνης.

Τοποθέτηση νιπτήρα και μπαταρίας: Σας απαλλάσσουμε, εύκολα, από τον παλιό σας νιπτήρα και εγκαθιστούμε έναν καινούργιο της αρεσκείας σας, παράλληλα με μία νέα μπαταρία μπάνιου. Διαβάστε περισσότερα για την τοποθέτηση νιπτήρα και την τοποθέτηση μπαταρίας μπάνιου.

Μετατροπή μπανιέρας σε ντουζιέρα: Αν έχετε κινητικά προβλήματα ή απλώς θέλετε να ανανεώσετε το μπάνιο σας, η μετατροπή της μπανιέρας σε ντουζιέρα είναι μία ιδανική λύση. Εμείς θα αναλάβουμε την απομάκρυνση της μπανιέρας, το χτίσιμο της ντουζιέρας και την τροποποίηση των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Επισκευή μπανιέρας: Κάνουμε μικροδιορθώσεις στη μπανιέρα σας (μπάλωμα ραγισμάτων, απομάκρυνση σκουριάς, κλείσιμο τρύπας κ.τ.λ.).

Αλλαγή υδραυλικών εγκαταστάσεων: Αν οι σωληνώσεις σας είναι παλιές, βουλώνουν εύκολα και μυρίζουν, μπορούμε να τις αντικαταστήσουμε πανεύκολα και χωρίς περιττή ακαταστασία.

Η ανακαίνιση μπάνιου βελτιώνει την καθημερινότητά σας, αλλά και την αξία του ακινήτου σας. Εμπιστευθείτε τους έμπειρους υδραυλικούς μας και δώστε νέα μορφή στο μπάνιο σας, με τις καινοτόμες ιδέες μας! Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, παρέχουμε αξιόπιστες τεχνικές λύσεις, ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας εντός των προσυμφωνηθέντων χρόνων παράδοσης.

Επικοινωνήστε, τώρα, μαζί μας και ενημερωθείτε για τα πακέτα ανακαίνισης μπάνιου που προσφέρουμε!

Καλέστε μας