Επισκευή και καθαρισμός νεροχύτη

//Επισκευή και καθαρισμός νεροχύτη

Δυστυχώς ούτε οι πιο ακριβοί, επώνυμοι νεροχύτες αντιστέκονται για πάντα στη δοκιμασία του χρόνου. Η επισκευή και ο καθαρισμός νεροχύτη ή στεγανοποίηση των σωληνώσεών του είναι κάτι που όλοι θα χρειαστεί να κάνουμε κάποια στιγμή.

Ευτυχώς, όμως, τα περισσότερα προβλήματα που μπορεί να σας παρουσιάσει ένας νεροχύτης, λύνονται με μια απλή επισκευή. Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 Ώρες μπορεί να κάνει το νεροχύτη σας σαν καινούργιο με ένα τηλεφώνημα στο 2311 251691 ή στο 6983 739565.

Τα λίπη, το χλιαρό νερό, τα απορρυπαντικά και τα αποφάγια που μαζεύονται με τον καιρό στο σιφώνι μπορούν να φράξουν την πορεία του νερού. Αυτό είναι κάτι που δύσκολα μπορείτε να αποφύγετε, ακόμα και αν κάνετε εξονυχιστικό καθαρισμό του νεροχύτη.

 

Αν ο νεροχύτης είναι πολυχρησιμοποιημένος, ενδέχεται η βεντούζα και τα ειδικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην αγορά να μην αρκούν. Εμείς διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία (λ.χ. αντλία αναρρόφησης νερού) για να αδειάσουμε το σιφώνι από οτιδήποτε το φράζει.

  • Επισκευή διαρροής σωληνώσεων: Οι διαρροές των σωληνώσεων σε έναν νεροχύτη μπορούν να γίνουν πολύ ύπουλες, ιδίως αν ο νεροχύτης είναι τοποθετημένος πάνω σε πάγκο. Αν δεν τις πάρετε χαμπάρι, τα ξύλα του ντουλαπιού που βρίσκεται κάτω από τον πάγκο θα φουσκώσουν από τα νερά και εν τέλει θα σαπίσουν.

 

Για να προλάβετε το πρόβλημα, φωνάξτε μας και εμείς θα αντικαταστήσουμε τους τρύπιους συνδέσμους των σωληνώσεων ή και ολόκληρους τους σωλήνες. Σε περίπτωση που δούμε ότι τα ξύλα στο εσωτερικό του ντουλαπιού σας έχουν σαπίσει, θα αναλάβουμε την απομάκρυνσή τους.

Καλέστε μας