Τοποθέτηση καζανάκι

//Τοποθέτηση καζανάκι

Καζανάκι. Ένας μηχανισμός χωρίς τον οποίο δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποιο σύγχρονο μπάνιο. Ένας μηχανισμός από τον οποίο εξαρτάται η ποιότητα ζωής και η υγεία μας. Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 Ώρες σάς δίνει παρακάτω μερικές πληροφορίες για τα καζανάκια που υπάρχουν στην αγορά καθώς και τα πλεονεκτήματα που σας δίνει η αλλαγή τους.

 

Τι είδους καζανάκια υπάρχουν στην αγορά;

Τα καζανάκια που κυκλοφορούν στην αγορά είναι χιλιάδες και διακρίνονται με βάση:

α) Τη θέση: Υπάρχουν καζανάκια που “κάθονται” πάνω στη λεκάνη (επικαθήμενα), καζανάκια που στερεώνονται στον τοίχο λίγο ή πολύ ψηλότερα από τη λεκάνη (χαμηλής ή υψηλής πίεσης), καθώς και καζανάκια που τοποθετούνται πίσω από τον τοίχο (εντοιχισμένα). Ειδικά αυτά τα τελευταία έχουν μεγάλη επιτυχία σε καινούργια μπάνια και καταστήματα.

β) Το είδος του μηχανισμού: Ο πιο διαδεδομένος μηχανισμός είναι ο λεγόμενος μηχανισμός αέρος. Άλλοι τύποι μηχανισμών είναι ο μηχανικός μηχανισμός και ο μηχανισμός start-stop.

γ) Το υλικό: Τα περισσότερα φτηνά καζανάκια που έχουμε στα σπίτια μας είναι φτιαγμένα από πλαστικό και τα ακριβότερα από πορσελάνη. Υπάρχουν, όμως, και καζανάκια που είναι φτιαγμένα από άλλα υλικά (π.χ. γαλβανιζέ λαμαρίνα).

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχει ένα καζανάκι νέας τεχνολογίας;

Τα πλεονεκτήματα που παρέχει ένα καζανάκι νέας τεχνολογίας είναι:

  • Αποφυγή τυχόν διαρροών και άρα χρημάτων.
  • Μεγαλύτερη πίεση και κατ’ επέκταση αποτελεσματικότερος καθαρισμός της λεκάνης
  • Γρηγορότερο γέμισμα
  • Λιγότερος θόρυβος
  • Ευκολότερη επισκευή και εύρεση ανταλλακτικών
  • Εξοικονόμηση χώρου, ειδικά αν μιλάμε για εντοιχιζόμενο καζανάκι.

 

Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 Ώρες έρχεται σπίτι σας για να κάνει την τοποθέτηση σε οποιοδήποτε καζανάκι διαλέξετε.

Σε περίπτωση που θέλετε να μπει κάποιο εντοιχιζόμενο καζανάκι, αναλαμβάνει την εύρεση του κατάλληλου μηχανισμού ανάλογα με τον τοίχο σας (κτιστός, γυψοσανίδα κτλ.). Έπειτα, κάνει το σκάψιμο του τοίχου και την εγκατάσταση των εξαρτημάτων. Τέλος, στοκάρει και βάφει τον τοίχο ή τοποθετεί τα πλακίδια στη θέση τους.

Καλέστε μας