Τοποθέτηση νιπτήρα

//Τοποθέτηση νιπτήρα

Μερικές φορές δεν χρειάζεται πλήρης ανακαίνιση για να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Αρκεί η τοποθέτηση ενός νέου, μοντέρνου και λειτουργικού νιπτήρα στο κέντρο του. Η ποικιλία των νιπτήρων που υπάρχει στην αγορά είναι τεράστια. Μπορείτε κυριολεκτικά να χάσετε δεκάδες ώρες ψάχνοντας εκείνον που θα “κουμπώνει” τέλεια στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του μπάνιου σας. Πρέπει να λάβετε υπόψη τις διαστάσεις του παλιού νιπτήρα, την απόσταση της αποχέτευσης που θα έχει ο καινούργιος νιπτήρας από τον τοίχο, καθώς και τη θέση στην οποία θα μπουν οι βάνες του ζεστού και του κρύου νερού.

Κάπου εδώ έρχεται και το προσωπικό σας γούστο. Θα επιλέξετε γυάλινο ή πορσελάνινο νιπτήρα; Μήπως ανοξείδωτο, για πιο μοντέρνο στυλ; Και ποιο θα είναι το σχήμα του; Στρογγυλός, οβάλ, ορθογώνιος ή τετράγωνος;

Πρέπει, επίσης, να αποφασίσετε και τον τρόπο εγκατάστασης. Θα γίνει τοποθέτηση του νιπτήρα σε πάγκο; Αν ναι, τότε θα χρειαστείτε έναν νιπτήρα που “κάθεται” πάνω ή κάτω από τον πάγκο (επικαθήμενος και υποκαθήμενος αντίστοιχα). Διαφορετικά, μπορείτε να τον κρεμάσετε στον τοίχο (επίτοιχος) ή να τον στηρίξετε σε κολώνα.

 

Όλα τα παραπάνω είναι δική σας επιλογή. Το μετά το αναλαμβάνουμε εμείς. Ο Υδραυλικός Θεσσαλονίκη 24 αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιου νιπτήρα και την απομάκρυνση του παλιού άμεσα και υπεύθυνα. Το συνεργείο μας μπορεί να σας δώσει τεχνικές και αισθητικές συμβουλές για την επιλογή του σωστού μοντέλου και στη συνέχεια να αναλάβει την όλη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο νέος σας νιπτήρας θα “κουμπώσει” ιδανικά πάνω στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και στο στυλ του μπάνιου σας.

Καλέστε μας